Vrije Training F1 : Uitslag Derde Vrije Training F1 Grand Prix Portugal 2020 : De nederlander hoopt in bakoe zijn tweede overwinning op rij te veroveren.

Vrije Training F1 : Uitslag Derde Vrije Training F1 Grand Prix Portugal 2020 : De nederlander hoopt in bakoe zijn tweede overwinning op rij te veroveren.. Lewis hamilton was de snelste coureur tijdens de tweede training op de red bull ring. De eerste vrije training voor de britse gp zit er op. Gefilmd tussen de bochten rivage en double gauche Max verstappen was de snelste in deze sessie, die later vandaag om 19:00 uur (nederlandse tijd) wordt gevolgd door de kwalificatie. Uitslag van de eerste vrije training in steiermark.

Pos no driver car time gap laps; Carlos sainz noteert de derde snelste tijd. Volg live de eerste vrije training van de formule 1 grand prix van azerbeidzjan met max verstappen. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Results of the first free training in steiermark #f1max33 #maxverstappen #f1 #styriangp #freepractice #fp1.

Fkgvovfdt 0ykm
Fkgvovfdt 0ykm from media.nu.nl
Veel plezier toegewenst bij het bekijken van deze statistieken. Carlos sainz was als eerste op de baan, maar werd op de voet gevolgd door een flink aantal andere coureurs. Explore official results of raceway venray clubwedstrijd , stockcar event 16 august 2020 Liveblog f1 verstappen tweede in tweede vrije training vs gesloten nu het laatste nieuws het eerst op nu nl. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. 1e manche 29 sep 12:08; Carlos sainz noteert de derde snelste tijd.

De buitentemperatuur was 24 graden celsius en de baantemperatuur was 48 graden celsius.

Welkom op f1fanatics.nl discussieer mee op ons formule 1 forum, kom chatten of lees de geweldige columns en nieuws berichten Veel coureurs doken vrijwel direct de baan op voor hun installatierondes. Results of the first free training in steiermark #f1max33 #maxverstappen #f1 #styriangp #freepractice #fp1. Lewis hamilton heeft de snelste tijd geklokt in de laatste vrije training voor de grand prix van stiermarken. Mazepin spinde en belandde hierdoor in het grind, waarna hij de pits weer in moest. 01:28 lewis hamilton stunned about gap to verstappen in fp1 silverstone. Vrije training 2 29 sep 10:57; Een goed begin is het halve werk en vanaf 11:30 uur gaan de coureurs de baan op om zich voor te bereiden op de kwalificatie en de race. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Uitslag eerste vrije training formule 1 gp stiermarken 2021. De eerste vrije training ging om 11:30 van start op de red bull ring in oostenrijk. 1e manche 29 sep 12:08; Max verstappen eindigde deze sessie.

Een goed begin is het halve werk en vanaf 11:30 uur gaan de coureurs de baan op om zich voor te bereiden op de kwalificatie en de race. De buitentemperatuur was 24 graden celsius en de baantemperatuur was 48 graden celsius. #f1max33 #maxverstappen #f1 #styriangp #freepractice #fp1. Live eerste vrije training formule 1 gp stiermarken 2021. Charles leclerc zet de ferrari op de tweede snelste tijd.

Jtki 4cynhgyam
Jtki 4cynhgyam from cdn-1.motorsport.com
Max verstappen eindigde deze sessie. Carlos sainz was als eerste op de baan, maar werd op de voet gevolgd door een flink aantal andere coureurs. Volg live de eerste vrije training voor de grand prix van stiermarken. Refer a friend north america; Results of the first free training in steiermark #f1max33 #maxverstappen #f1 #styriangp #freepractice #fp1. Max verstappen en lewis hamilton zetten op het thuisdomein van red bull hun concurrentiestrijd voort. Vandaag heb ik de statistieken van de 17e race van 2014 (circuit of the americas, travis county, austin, texas, verenigde staten van amerika) toegevoegd. Explore official results of raceway venray clubwedstrijd , stockcar event 16 august 2020

Results of the first free training in steiermark #f1max33 #maxverstappen #f1 #styriangp #freepractice #fp1.

Max verstappen bleef op twee tienden in zijn spoor. 1e manche 29 sep 12:08; Max verstappen heeft de snelste tijd op de klokken gezet in de eerste vrije training voor de grand prix van stiermarken. Max verstappen heeft de snelste tijd gereden in de eerste vrije training voor de grand prix van azerbeidzjan in bakoe. Charles leclerc zet de ferrari op de tweede snelste tijd. Vrije training 1 29 sep 09:40; Een goed begin is het halve werk en vanaf 10:30 uur gaan de coureurs de baan op om zich voor te bereiden op de kwalificatie en de race. Uitslag van de eerste vrije training in steiermark. Liveblog f1 verstappen tweede in tweede vrije training vs gesloten nu het laatste nieuws het eerst op nu nl. Max verstappen en lewis hamilton zetten op het thuisdomein van red bull hun concurrentiestrijd voort. Volg live de eerste vrije training voor de grand prix van stiermarken. Na vijf minuten ging het al mis bij het team van haas. Een goed begin is het halve werk en vanaf 11:30 uur gaan de coureurs de baan op om zich voor te bereiden op de kwalificatie en de race.

Uitslag eerste vrije training formule 1 gp stiermarken 2021. Met statistieken bedoel ik de resultaten van de verschillende vrije trainingen, de kwalificatie en de race. Een goed begin is het halve werk en vanaf 11:30 uur gaan de coureurs de baan op om zich voor te bereiden op de kwalificatie en de race. 01:28 lewis hamilton stunned about gap to verstappen in fp1 silverstone. De eerste vrije training voor de britse gp zit er op.

Gpticket Vrije Training Britishgp Formula1 F1 Formule1 Facebook
Gpticket Vrije Training Britishgp Formula1 F1 Formule1 Facebook from lookaside.fbsbx.com
Uitslag van de eerste vrije training in steiermark. Toen met nog een kwartier te gaan de kwalificatieruns afgewerkt werden, daalden de rondetijden met rasse schreden. #f1max33 #maxverstappen #f1 #styriangp #freepractice #fp1. De redactie, 2 juli 2021. Max verstappen eindigde deze sessie. 'verstappen wilde zo snel mogelijk weg van het wrak'. Explore official results of raceway venray clubwedstrijd , stockcar event 16 august 2020 Mazepin spinde en belandde hierdoor in het grind, waarna hij de pits weer in moest.

Gefilmd tussen de bochten rivage en double gauche

Vrije training 1 29 sep 09:40; Enter the world of formula 1. Explore official results of raceway venray clubwedstrijd , stockcar event 16 august 2020 2e manche 29 sep 14:01; Met statistieken bedoel ik de resultaten van de verschillende vrije trainingen, de kwalificatie en de race. Volg live de eerste vrije training van de formule 1 grand prix van azerbeidzjan met max verstappen. Uitslag van de eerste vrije training in steiermark. Uitslag tweede vrije training (vt2) f1 grand prix oostenrijk 2021. Volg live de eerste vrije training van de formule 1 grand prix van frankrijk met max verstappen. De eerste vrije training ging om 11:30 van start op de red bull ring in oostenrijk. Carlos sainz was als eerste op de baan, maar werd op de voet gevolgd door een flink aantal andere coureurs. Max verstappen heeft de snelste tijd gereden in de eerste vrije training voor de grand prix van azerbeidzjan in bakoe. 01:06 verstappen remains cool after winning first sprint race!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama